Bir web sitesi kurmanın karmaşık ve pahalı bir süreç olması şaşırtıcı değil. Ne tür bir web sitesi istediğinize bağlı olarak, maliyetiniz değişebilir. Bir web sitesi kurmanın maliyeti, web sitesinin türü, barındırma platformu, alan adı, tasarım ve web sitesi özellikleri gibi çeşitli faktörlere bağlıdır.

Web sitesi türü, web sitesi kurma maliyetini etkileyen ilk faktördür. Örneğin, birkaç sayfa ve temel özelliklere sahip basit bir web sitesinin kurulumu, çok fazla içeriğe, sayfaya ve özelliğe sahip karmaşık bir web sitesine göre daha ucuz olacaktır.

Barındırma platformu, bir web sitesi kurma maliyetini etkileyen bir başka faktördür. Bu, web sitenizin barındırılacağı platformdur. İhtiyacınız olan özellikleri sunan güvenilir bir barındırma platformu seçmek önemlidir. Çoğu barındırma platformu, farklı düzeylerde özellik ve fiyatlara sahip çeşitli planlar sunar.

Alan adı, bir web sitesi kurma maliyetini etkileyen bir başka faktördür. Alan adı, insanların web sitenize erişmek için kullanacakları adrestir. Genellikle yıllık bir ücret karşılığında bir alan adı kayıt kuruluşundan bir alan adı satın alabilirsiniz.

Web sitesinin tasarımı, web sitesi kurma maliyetini etkileyen bir diğer faktördür. Web siteniz için ne tür bir tasarım istediğinize karar vermeniz gerekecek. Kendiniz bir web sitesi oluşturmak için bir web tasarımcısı kiralayabilir veya bir web sitesi oluşturucu kullanabilirsiniz. Bir web tasarımcısı tutmanın veya bir web sitesi oluşturucu kullanmanın maliyeti, web sitesinin karmaşıklığına bağlı olacaktır.

Son olarak, web sitesi özellikleri de bir web sitesi kurma maliyetini etkileyecektir. Web siteniz için ne kadar çok özellik istiyorsanız, o kadar pahalı olacaktır. Örneğin, bir blog, çevrimiçi mağaza veya forum eklemek, bir web sitesi kurmanın maliyetini artıracaktır.

Hem bütçenizi zorlamayacak hem de profesyonel görünümlü bir web sitesi arıyorsanız Webb Business tam size göre. Profesyonel ekibimizin hazırladığı birçok web sitesi paketi, aynı zamanda arama motorlarına uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Paketlerin müşterilerimize teslimi 1 gün içerisinde olup tüm web sitesi paketlerimizde sınırsız destek, eğitim ve danışmanlık hizmetleri bulunmaktadır.

Web sitesi aketlerimizin başlıcası Genel Paket’tir. Herhangi bir iş alanıyla sınırlı olmayan Genel Paket, talebinize uygun olarak şekillendirilebilir. Genel Paket’in dışında kalan paketlerimiz ise inşaattan kuaföre, tekstilden dekorasyona kadar birçok iş alanına has olarak oluşturulmuş paketlerdir.

Web sitesi paketlerimizin özellikleri arasında ise şunlar bulunmaktadır:
• Sosyal medya entegrasyonu yapılabilir.
• Renk değişimi yapılabilir.
• Banner alanları değiştirilebilir.
• Site istatistikleri izlenebilir.
• Ürüne ve kategoriye has SEO yönetimi bulunmaktadır.
• Günlük veri tabanı yedeği bulunmaktadır.
• Spam mail koruyucusu bulunmaktadır.

Bunlar gibi birçok avantajlı özelliğin bulunduğu paketlerimiz, ihtiyaçlarınıza uygun olarak aylık gelirinizi zorlamayacak seviyede fiyatlarla sizler için hazırlanmıştır. Avantajlı ve cebinize uygun paketlerimizi incelemek için web sitemize göz atabilirsiniz.

paylaş
Diğer Yazılar
5,0 Puan
1 kişi puan verdi

Bu yazıya daha önce hiç puan verilmedi. İlk Puanı siz verin!

17 Şubat 2023WEBBUSİNESS Hazır Paket Web Siteleri

Yorum Yapın